Kontakt

Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja hus eller lägenhet i Spanien.

Vårt team

Max von Gerber


Grundare / Säljare

Max von Gerber är grundare och delägare av Epok Fastighetsförmedling och har verkat i Spanien sedan 2013. Han sätter alltid engagemang, kommunikation och kundnöjdhet i fokus när han gör affärer. Han har med framgång tagit sig an uppdrag som köp- och säljmäklare för privatbostäder som våningar, radhus och villor men har på grund av stort ökat intresse inriktat sig mer på nyproduktion. Hans mål är alltid att vara kundens guide, mentor och rådgivare vid en bostadsaffär.

Välkommen att kontakta Max om du vill ha hjälp att hitta ditt drömboende.

Evelin Valentinsson


Grundare / Säljare

Evelin Valentinsson är grundare och delägare av Epok Fastighetsförmedling och har sedan 2012 verkat i Marbella på Costa del Sol. Hon har tidigare arbetat på några av Sveriges största mäklarbyråer i Spanien. Hon har ett brinnande engagemang, professionell approach och har med stort kundfokus vunnit förtroende hos sina kunder, som alla fått erfara en trygg och smärtfri bostadsaffär. Hon är snabb, driven, tävlingsinriktad, ärlig och rak.

Välkommen att kontakta Evelin om du vill ha hjälp att hitta ditt drömboende.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar
vi dig så snart som möjligt.* Obligatoriska uppgifter